De villa

Algemeen
Onze villa is geheel vrijstaand en gelegen in een rustige buitenwijk. De villa heeft drie etages en heeft aan diverse zijden vier gezellige terrassen. Rondom het huis is een ruime tuin met parkeerruimte op eigen erf, terrassen en uiteraard het privé-zwembad met douche.
De nieuwe villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers biedt ruimte aan 8 personen. Eventueel kan een 9 e bed worden bijgeplaatst.

Benedenetage
De benedenetage bevat twee ruime slaapkamers. Eén zeer grote slaapkamer met een tweepersoons bed en een grote plafondhoge schuifdeurkast. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoons bedden en ook een plafondhoge schuifdeurkast.

Eerste etage
Op de eerste etage, naast een gezellig terras dat uitkijkt op het zwembad, bevindt zich de entree van de villa. Daar bevindt zich de woonkamer met satelliet-TV met alle Nederlandse zenders en tevens een gezellige eethoek. Daarnaast is de compleet ingerichte keuken gelegen. Deze is voorzien van elektrische oven, keramische kookplaat, wasemkap, grote dubbeldeurs koelkast met vriesladen en een wasmachine. Uiteraard zijn ook een koffiezetapparaat, een magnetron, een tostiapparaat en een zeer uitgebreid servies en bestek aanwezig. Via de keuken bereikt u een overdekt terras. Op de eerste etage bevindt zich tevens een badkamer met douche, toilet, bidet en een houten wastafelmeubel.

Tweede etage
Op de tweede etage bevinden zich twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoons bed, die via schuifdeuren toegang biedt tot een terras. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoons bedden. Beide slaapkamers beschikken uiteraard over de plafondhoge schuifdeurkasten. Tevens is hier de luxe tweede badkamer te vinden met hoekbad, toilet en houten wastafelmeubel. Op de tweede etage bevindt zich ook het grote dakterras, dat een riant uitzicht biedt tot aan de Middellandse Zee en Guardamar.